Cuarto curso

O cuarto ano do grao en Xestión de Empresas Hosteleiras iníciase no curso 2025-26. Estas son as materias que se impartirán en cada mención:

MENCIÓN DIRECCIÓN HOTELEIRA
Análise económico-financeiroNegociación colectiva e habilidades directivas en empresas hoteleiras
Dirección estratéxica de empresas hoteleiras Control interno
Dirección de marketing hoteleiro
Análise e xestión de custos
English for hotel industry executives

Optativas                 
1. Revenue management avanzado
2. Deutsch IV / Français IV
3. Ética, deontoloxía profesional e responsabilidade social corporativa
4. Métodos de investigación en turismo
5. Fiscalidade de empresas hoteleiras
6. Relacións públicas e xestión de eventos
7. Traballo fin de grao
8. Practicum en empresas II (stage)

 

MENCIÓN GASTRONOMÍA
Innovación gastronómica e novas técnicas culinarias
Emprendemento e creación de novos modelos de negocio gastronómicos
Negociación colectiva e habilidades directivas en empresas gastronómicas
Turismo enogastronómico
Análise económico-financeiro e de custos

Optativas            
1. Colectividades, catering e restauración organizada: xestión de procesos
2. Técnicas de pastelería adaptadas á restauración
3. Gastronomía de proximidade e desenvolvmento local
4. English for food industry executives
5. Deutsch IV/ Français IV
6. Dereito administrativo e defensa xurídica das empresas de restauración
7. Traballo fin de grao
8. Practicum en empresas II (Stage)